Flyttad och klar.
Det var riktigt jobbigt att säga hej då till min jourmamma, åhh, hon var bäst.
Har kommit till ro ganska bra redan, alla är jättegulliga. Det är förresten ett ungdomsboende om jag inte har sagt det. Har inte så mycket mer än så att informera om en dag som denna, men jag återkommer.
SOC,
Att det alltid ska vara så jävla perfekt. Allting. Ingenting får någonsin vara bristande. Hur i helsike ska man kunna se sina svagheter om fasaden ska vara som en 30 meter tjock sementvägg ? Det är det enda som får stråla utåt. Jag är trött på det här nu.
Varför får man aldrig visa sig svag i samhället ? Jo, då är man helt plötsligt en attentionwhore som ska ha allas uppmärksamhet och få alla att tycka synd om en. Men vad är det egentligen som har gått så jäkla snett ? Visst, vi har skaffat oss sjuka ideal (som jag mycket väl känner till) i samället som säger att vi ska vara "störst (ironiskt nog) bäst och vackrast." Vad är det för något - vad betyder det ? Är det någon annan än jag som har tänkt tanken "om verkligheten ser ut såhär nu, hur kommer den då se ut om 30 år?" Jag säger inte att jag jobbar förebyggande mot det fenomentet - jag är en del i detta sjuka ideal - men jag vet om att jag är en del av det och det kan jag faktiskt stå för. Jag kan där emot utan tvekan säga att jag beundrar de personer i framför allt bloggvärlden som vågar stå upp för och jobba emot dessa ideal. Jag skulle vilja kunna säga att man ska vara stolt över sig själv och inte se till alla jäkla brister som man faktiskt består av, men det kan jag inte. Det skulle bli ganska paradoxalt. Eftersom det är i princip det enda jag ser - iallafall hos mig sälv. Jag kan där emot böna och be till den nästkommande generationen att de inte ska hamna i detta sjuka spår. Det är galna ideal som bryter ner en steg för steg.
 
 
BMI, Bulimi, Mat, Vardag,
Jag kommer sluta blogga nu ett tag framöver. Det är inte för att jag har tröttnat, för det har jag inte, utan det är av säkerhetsskäl. Jag kan inte säga mycket mer än så, men jag återkommer senare. Räkna med minimum en vecka.
 
Peace